top of page
Obrázek autoraLumír Jiříček

Představujeme nové ceny za tvorbu půdorysů: Zachováváme kvalitu i přátelský přístup

V oblasti marketingu pro realitního makléře je tvorba půdorysů klíčovým krokem při realizaci každého projektu. U nás ve Visureal se vždy snažíme nabídnout našim zákazníkům nejen kvalitní služby, ale i férové ceny. Přestože jsme se snažili udržet stabilní ceny co nejdéle, aktuální nárůst nákladů na energie i technologie nás přiměl ke změně cen.


Aktualizace cen půdorysů

Od poslední úpravy v lednu 2022 jsme se i přes rostoucí vstupní náklady snažili ceny držet na stejné úrovni. Dnes bychom vám rádi představili nové ceny, které reflektují současnou situaci na trhu, ale stále si zachovávají přívětivý přístup k vašim potřebám.


Nové ceny půdorysů:

  • 2D půdorys: 349 Kč / podlaží

  • 2D barevný půdorys: 399 Kč / podlaží

  • 2D vizualizace půdorysu: 599 Kč / podlaží

  • 3D půdorys: 649 Kč / podlaží

  • 3D HQ půdorys: 1299 Kč / podlaží

Tyto ceny jsou stanoveny na jedno podlaží. Víme však, že každý projekt je jedinečný. Pokud má vaše podlaží jen jednu místnost nebo má velmi malé rozměry, jsme ochotni projednat slevu. Chápeme, že individuální potřeby zákazníků se mohou lišit, a proto k vám přistupujeme lidsky a pružně – podobně jako doposud.


Proč právě tyto ceny?

Nárůst nákladů v našem oboru je nevyhnutelný. Od cen softwaru, který používáme pro tvorbu přesných půdorysů, až po rostoucí ceny energií a dalších vstupních nákladů. Zároveň však chceme zachovat vysokou kvalitu našich služeb, na kterou se naši zákazníci mohou spolehnout. I přes tuto nutnost zvýšení cen zůstává naším cílem nabídnout služby za férové ceny, které odpovídají jejich kvalitě a hodnotě pro vaše projekty.



Co můžete očekávat?

Naše služby zahrnují přesné a profesionálně zpracované půdorysy, které vám pomohou lépe naplánovat váš projekt a zajistit jeho hladký průběh. Ať už potřebujete jednoduchý 2D půdorys, nebo detailní 3D vizualizaci, můžete se spolehnout na naši odbornost, rychlost a individuální přístup. Jsme tu pro vás a rádi se přizpůsobíme vašim specifickým požadavkům, abychom vám mohli nabídnout optimální řešení, které bude odpovídat vašemu rozpočtu i představám.


Co je nového?

V roce 2025 plánujeme představit mnoho novinek, které zlepší naše služby. Jednou z nich je bílé podbarvení půdorysů, které zvýší jejich čitelnost a přehlednost. Další novinkou jsou šablony pro půdorysy developerských projektů, které usnadní prezentaci vašich návrhů. A také přidáme jednoduché půdorysy s ikonami nábytku, které pomohou zákazníkům lépe si představit prostorové uspořádání.

Navíc přidáváme volitelnou legendu místností, která zvýší přehlednost a usnadní orientaci v půdorysu.


Závěr

Chápeme, že změna cen může vzbuzovat otázky. Jsme však vždy připraveni s vámi probrat detaily a najít nejlepší možné řešení. Naším cílem je i nadále poskytovat kvalitní a dostupné služby v oblasti tvorby půdorysů, a proto přistupujeme ke každému projektu s maximální vstřícností.


Těšíme se na další spolupráci a věříme, že i přes tyto změny zůstanete s našimi službami spokojeni.


Za tým Visureal


Lumír Jiříček

Comments


bottom of page